فناوري علم

تکنولوژی یا فناوری علم مهارت که از دو واژه یونانی  به معنای هنر و مهارت و زبردستی به معنای علم گرفته شده است.  

فناوري علم

 واژه ای است که امروزه توسط فرهنگ لغت مریام-وبستر به صورت  قانون، دکترین یا فرضی جامع و بنیادی قوانین و حقایق طبیعی مربوط به عمل کردن یک دستگاه مصنوعی و یک جز که یک خاصیت مشخصه را به نمایش می گذارد یا اعطا می کند، تعریف می شود.  واژه ای است که امروزه توسط قانون ثبت اختراع ایالات متحده که توسط دفتر تجارت و ثبت اختراع  منتشر شده به صورت مقابل تعریف می شود. واژه فرآیند، به معنای فرآیند، هنر یا روش است و شامل استفاده جدید از فرآیند ها، ماشین ها و ابزار های تولیدی و مواد و ترکیب ها است.

 واژه ای است که امروزه توسط فرهنگ لغت مریام-وبستر به صورت  نام، عمل یا فرآیند نامگذاری و سیستم یا مجموعه ای از نماد ها، علی الخصوص در زمینه یک علم، رشته یا هنر خاص تعریف می شود.

کاربرد علم

 واژه ای است که امروزه توسط آکادمی های علوم، مهندسی و پزشکی ایالات متحده به صورت هر گونه استفاده از دانش علمی برای هدفی خاص، چه به منظور به دست آوردن علم بیشتر باشد چه برای طراحی یک محصول، فرآیند یا درمان پزشکی چه برای اختراع تکنولوژی جدید تر و یا برای پیش بینی تاثیر کار های انسان.

فناوري علم

ساده ترین شکل تکنولوژی

 توسعه و استفاده از ابزار های ساده است. کشف ما قبل تاریخ چگونگی کنترل آتش توسط انسان و در ادامه انقلاب نو سنگی، منابع قابل دسترسی غذا را افزایش داد و اختراع چرخ، به انسان ها کمک کرد تا در محیط زندگی خود سفر کرده و آن را کنترل کنند. پیشرفت های انجام گرفته در طول تاریخ، شامل چاپ فشاری،‌ تلفن و اینترنت موانع فیزیکی در سر راه ارتباطات را کمتر کرده اند و به انسان ها اجازه داده اند تا در مقیاسی جهانی به طور آزاد با یکدیگر تعامل داشته باشند.

استفاده از واژه تکنولوژی در طی ۲۰۰ سال گذشته تغییر چشمگیری یافته است. قبل از قرن بیستم، این واژه در زبان انگلیسی متداول به شمار نمی رفت و از آن یا برای اشاره به توصیف و مطالعه هنر های مفید و یا برای اشاره کردن به تحصیلات فنی مشابه استفاده می شد. واژه تکنولوژی در قرن بیستم و در ارتباط با انقلاب دوم صنعتی رواج یافت. معانی این واژه در اوائل قرن بیستم، زمانی که دانشمندان علوم اجتماعی آمریکا که اولین شان تورستن وبلن بود، ایده های پشت مفهوم آلمانی Technik را به واژه تکنولوژی منتقل کردند، تغییر کرد.

در سال ۱۹۳۷، Read Bain، جامعه شناس آمریکایی نوشت “تکنولوژی شامل همه ابزار ها، ماشین ها،‌ ظروف، سلاح ها، آلات، مسکن، پوشاک، دستگاه های ارتباطی و حمل و نقلی و مهارت هایی است که از طریق شان، آن ها را تولید و از آن ها استفاده می کنیم است.” تعریف Bain امروزه نیز بین محققان، به خصوص دانشمندان علوم اجتماعی، متداول است. دانشمندان و مهندسان عمدتا ترجیح می دهند تا تکنولوژی را به جای چیز هایی که مردم آن ها را تولید و از آن ها استفاده می کنند به صورت علم کاربردی تعریف کنند.

گسترده ترین تعریف تکنولوژی به عنوان گونه ها،‌ چه مادی و چه غیر مادی است که از طریق استفاده از تلاش های ذهنی و فیزیکی و برای به دست آوردن مقداری ارزش ساخته می شوند. در این کاربرد،  تکنولوژی به ابزار ها و ماشین هایی اشاره دارد که ممکن است از آن ها برای حل مشکلات دنیای واقعی استفاده شود. این واژه بسیار گسترده است و میتواند شامل ابزار های ساده مانند دیلم یا قاشق چوبی، یا ماشین های پیچیده تر مانند ایستگاه فضایی یا شتاب دهنده ذرات باشد

به تکنولوژی می توان به عنوان فعالیتی که فرهنگ را شکل یا تغییر می دهد نیز نگاه کرد. علاوه بر این، تکنولوژی کاربرد ریاضی، علوم و هنر برای بهتر کردن زندگی نسبت به آنچه می شناسیم نیز هست. مثالی مدرن در این زمینه، ظهور تکنولوژی ارتباطات است که موانع موجود بر سر راه تعاملات انسانی را کاهش داده و در نتیجه کمک کرده تا خرده فرهنگ های جدیدی به وجود بیایند؛ فرهنگ مجازی، در قلب خود توسعه اینترنت و کامپیوتر ها را در بر دارد